Kort väg till vinterns roligaste skidresa!

Tryggt, enkelt och roligt

På nära håll finns allt ni behöver för en aktiv vinterdag med frisk luft, skratt och skidåkning. Med enkel bokning är vi ett perfekt val inför skolresan. Tryggt, enkelt och roligt!

Supersmidig bokning – enkelt för dig


SKOLELEV – BOKA OCH BETALA DIN RESA HÄR
SKICKA BOKNINGSFÖRFRÅGAN, GRUPPRESA


Med vårt smidiga bokningssystem är det enkelt att planera den skidresa som passar just er. Ledare och elever får egna inloggningsuppgifter och kan boka och betala resan direkt på webben och skolan slipper tidskrävande insamlingar.

Anmälan

Ansvarig ledare ringer, mailar eller skickar en bokningsförfrågan för att boka en resa.

Bekräftelse via mail
Läraren får via mail en bekräftelse och ett inlogg som han eller hon skickar ut till eleverna.

Boka och betala en och en.
Eleverna går in och bokar samt betalar sin resa, utrustning och eventuella lunch.

Bekräftelsesms
Vid bokad utrustning får lärare och elever sms med båsnummer. Liftkort och lunchkuponger till de elever som ej bokat utrustning finns i utrustningsbås hos ansvarig lärare

Så snart ni är på plats går ni direkt och hämtar utrustningen och sedan direkt till backen!

Bokningsförfrågan.
Är ni intresserade av en gruppresa till Tolvmannabacken, kontakta oss gärna via vårt formulär för en bokningsförfrågan. Observera att ingen bokning är gjord förrän vi återkommit till er för en bokning.


Bokningsregler grupp

Bokning och betalning

För att erhålla grupprabatter krävs att ni är minst 20 personer, bokar senast 3 veckor innan ankomst samt besöker oss på andra veckor än sportlov.

Er gruppbokning stänger 2 dagar innan ankomst, fram till dess kan eleverna boka in sig via sin pin-kod.

Bussbokningsregler

Vid bussbokning ska avbokning ske senast 2 dagar innan avresa, annars debiteras skolan för kostnaden.

Fria ledare

Alla deltagande lärare som följer med sin skola erhåller gratis liftkort, utrustning och lunch när de bokar via ledar-koden i gruppbokningen.

Avbokningsregler

Hela skolan

avbokning ska ske senast 2 dagar innan ankomst. vid avbokning närmare än 2 dagar innan ankomst så debiteras skolan full kostnad. Vid avbokning av buss ska det ske senast 2 dagar innan avresa, men gärna så tidigt som möjligt, närmare än 2 dagar innan debiteras skolan för full kostnad.

Enskild elev

Avbokning ska ske före avresa via mail till info@tolvmannabacken.se eller via telefon på 054-13 26 00, i annat fall ska sjukintyg uppvisas. Vid avbokning återbetalas inte kostnaden för bussresan. För återbetalning av avbokad resa, kontakta oss via återbetalningsformuläret på hemsidan.

ÅTERBETALNING AV AVBOKAD SKOLRESA

Avbokning av skolresa ska ske före planerad ankomst, alternativt på plats i Tolvmannabacken via lärare/reseansvarig. För att avboka din bokade och betalda skolresa ring vår resesäljavdelning på 054-13 26 00. Efter avbokning ansöker du om återbetalning via formuläret. Buss-kostnaden kan dock inte återbetalas.

FORMULÄR FÖR ÅTERBETALNING